Zink- en dakwerk

Zink- en koperwerk
Het verwerken van deze materialen is veelal nog ambachtelijk werk, zoals het 100 jaar geleden werd gedaan. Het monteren en verwerken vereist vakmanschap met jaren ervaring, die in ons bedrijf aanwezig is. Zink en koper zijn duurzame producten en gaan jaren mee zonder onderhoud, mits ze vakkundig zijn aangebracht.

Zo kunnen wij onder andere voor u verzorgen:

  • Het aanbrengen, herstellen of vervangen van zinken of koperen dakgoten, kilgoten en hemelwaterafvoeren.
  • Het aanbrengen, herstellen of vervangen van zink of koper op dakkapellen of luifels.

Voor het maken van goten hebben wij in onze werkplaats diverse zetapparatuur. Deze kan worden gebruikt voor het op maat maken van alle bestaande zinken of koperen goten en daken. Zo is het ook mogelijk oude bestaande delen te vervangen of na te maken. Vocht is immers een grote vijand van uw houtwerk.

Dakwerk
Het dak bepaalt voor een belangrijk deel het binnenklimaat. Van plensbui tot hittegolf en van storm tot ijzige vrieskou; uw dak moet er maar tegen kunnen. En zo vanzelfsprekend als een goed dak lijkt, is het helaas niet altijd. Een dak kan immers gaan lekken of anderszins een goed en plezierig functioneren ‘binnnenskamers’ belemmeren.
Het moge duidelijk zijn: een goed dak boven uw hoofd is allesbehalve een overbodige luxe.

Bij het bedekken van uw dak kiezen wij samen met U de meest effectieve en efficiƫnte oplossing. Wij werken met de beste dakbedekkingsmaterialen. Uiteraard verzorgen wij ook het milieuvriendelijk afvoeren van het oude materiaal.

Het plegen van onderhoud is van groot belang voor uw dak. Het inspecteren van uw dak, het repareren van beschadigingen en het verwijderen van blad van daken en uit afvoeren zijn enkele werkzaamheden die wij voor u kunnen uitvoeren.

Klik op de afbeelding voor een grotere versie.